A 60 ezres gumicsizma után itt a 49 ezres ing: Orbán Viktor a háborús- és az energia-veszélyhelyzet közben Horvátországban nyaral

A miniszterelnök szerint a magyar ember börtönbe zárva érzi magát, ha nem látja a tengert legalább évente egyszer.
Cservenák Zoltán

2022. augusztus 08. 20:14

A 60 ezres gumicsizma után itt a 49 ezres ing: Orbán Viktor a háborús- és az energia-veszélyhelyzet közben Horvátországban nyaral

Miután a miniszterelnök sajtósa, Havasi Bertalan cáfolta azt, hogy a miniszterelnök szabadságra ment volna háborús- és energetikai veszélyhelyzet közepette, a megtakarítással nem rendelkező Orbán Viktor a honvédségi luxusjettel elutazott Amerikába, a republikánusok konferenciájára. Az alábbi posztot Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója rakta ki a Twitterre, indulás előtt:

 

 

A miniszterelnök a facebookos fotók és videók alapján nagyon jól érezte magát, jól megveregették egymás vállát Donald Trumppal, miközben a kormánypárti sajtó szerint az iránymutatását jól megéljenezték a republikánus érzelmű amerikaiak. Ezután úgy néz ki, Orbán Viktor mégis szabadságra ment, veszélyhelyzetek ide vagy oda.  

 

A sajtóhírek szerint idén a kevesebb Balaton és több Adria-elv érvényesült a miniszterelnöki nyaraláson, ugyanis Orbán Horvátországba, azon belül is Brač szigetére látogatott. Hadházy Ákos írta meg a Facebookon, hogy bár hivatalosan nem tudni mivel utazott a miniszterelnök, a honvédségi luxusgép a közeli Split repülőterén landolt épp akkortájt, amikor Orbán a Brač-szigeten található Gajeta étteremben fotózkodott egy tőle szokatlan ingben.

 

Az ingről azóta kiderítette a Telex, hogy Tommy Bahama márkájú, és 128 dollárért, azaz 49 ezer forintért bárki megveheti. Sőt, most épp akciós, nagyjából 29 ezret kérnek érte.

 

A miniszterelnök nyaralásának legizgalmasabb része bizonyára az volt, amikor Vistől nem messze lerobbant a motorcsónakjuk, amiben rajta kívül a felesége és egy testőr ült. Boris Vrkić, egy korábbi újságíró sietett a segítségükre.

 

Így nem kellett újabb veszélyhelyzetet hirdetni.

 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind