700 ezer forintot keres Habony embere a Szegedi Tudományegyetemen

Az a feladata, hogy erősítse az egyetem országos és nemzetközi imázsát valamint közreműködik a jövő évi hallgatói toborzási folyamatokban.

2019. április 01. 17:01

700 ezer forintot keres Habony embere a Szegedi Tudományegyetemen

Mai nap olyan történt, ami példátlan. A szegedi egyetem alkalmazásában lévő habonymédia-munkás beismerte, hogy miközben az egyetem fizeti, a szegedi Fidesznek dolgozik. Ilyen nyíltan még nem lepleződött le a Fidesz helyi üzelme.

Az indexnek sikerült megszólaltatni Kobza Miklóst az egyetemi fizetésével kacpsolatban. Ezt mondta a lapnak, elismerte, hogy a helyi Fidesznek dolgozik:

„Kapcsolatban vagyok a helyi fideszesekkel, akik győztes várost akarnak faragni Szegedből, amelyik nem kimarad az országos, gazdasági-ipari fejlődésből, hanem egyik résztvevője, motorja annak. Szeged ugyanis bár gyönyörű város, adottságaihoz mérten elképesztően alul teljesít. 2010 óta számtalan vidéki város előzte be Szegedet gazdasági teljesítményben. Hiba lenne, ha Szeged továbbra is kimaradna a Szombathely–Győr–Veszprém–Budaörs–Hatvan–Gyöngyös–Miskolc–Szolnok–Nyíregyháza–Debrecen ipari tengelyből és fejlődésből. Annak elérését támogatom, hogy Szeged az Egyetem szellemi vezetésével visszakerüljön az ország és a Délvidék térképére mint regionális főváros. Ez a szerepvállalásom lényege.”

 

Korábban írtuk:

Megbízási szerződéssel havonta 700 ezer forintot keres Kobza Miklós, Habony Árpád bizalmi embere. Könnyű pénzkereseti lehetőségnek tűnik, hiszen emellett

Közérdekűadat-igénylést adtunk be az egyetemre, kíváncsiak voltunk, mekkora fizetésért, és pontosan hol dolgozik Kobza Miklós.

Jól olvasták föntebb is, 700 000 forintot keres havonta.

Innen letölthetik Dömötör Máté, az SZTE Jogi, Igazgatási és Humánpolitkai Főigazgatóságának főigazgatójának válaszát.

gszl

Címlapon

mutasd mind