63 éves korában elhunyt a szegedi vendéglátás ismert alakja, Papós Zoltán
A népszerű vendéglátóst és borászt váratlanul ragadta el a halál.
Papós Zoltán a Fehértói Halászcsárda főpincére, a Nemzetközi Tiszai
Halfesztivál egyik szervezője volt, mellette borászattal is foglalkozott.

Papós Zoltán pincérnek tanult, Vendéglátóipari Szakközépiskolát végezett, és két évig járt a Vendéglátóipari Főiskolára. 2007-től öt évig a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola gyakorlati oktatásvezetője és szakoktatója volt.
2016-ban házat vásárolt Balástyán, azóta borászattal is foglalkozott, megalapította a Pétör Pincét A 2019-es évjáratú Medina bora bronzérmes lett.
Papós Zoltán Frank Sándorral közösen szervezte a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, emellett a Fehértói Halászcsárda főpincére és értékesítési vezetője volt.