24 óra 24 vendég: körömmaraton Balástyán

Dobos Katalin műkörmös elhatározta, 24 órán át fog kezeket szépíteni. Utólag kiderült, sokkal könnyebb volt megcsinálni, mint azt előzetesen gondolta.
24 óra 24 vendég: körömmaraton Balástyán

– Lassan egy hónapja, hogy kipattant a fejemből ez az ötlet, és május 7-én posztoltam a facebook-on, május 22-ére hirdettem meg ezt a körömmaratont. Előre kettő hely nem töltődött be, de az utolsó pillanatban mégis jöttek még vendégek. A cél a napi nyolc vendég megháromszorozása volt. Huszonharmadikán, 13 óra 50 perckor ért véget a 24 órás műszak – kezdte az élménybeszámolót Dobos Katalin.

Dobos Katalin

– Az első nyolc óra tökéletes volt! Nagyon gyorsan el is telt. Fodrász kollégám, Németh-Szász Anita is itt volt végig mellettem. Éjfél után sem volt nehezebb mert a kihívás motivált! Alvás, bóbiskolás sem volt! A vendégeimnek is nagyon hálás vagyok, nagyon pontosan érkezett mindenki és komolyan vették az ötletemet is! Többféle méretű műkörmöt készítettem, számtalan díszítéssel – folytatta a műkörmös. – A reggel hét órás vendégnek nagyon örültem, ekkor már „láttam a végét a napnak”!

Éjféli integetés. A szelfit a kolléga, Németh-Szász Anita készítette

Katalin azt is megjegyezte, valójában bulinak indult az egész, de örül annak, hogy sikerült bebizonyítania magának, bármire képes, csak akarni kell. Ma már újra reggel nyolckor kezdett. És csak nyolc órát.

Küldetés teljesítve!

 

Tovább olvasom