Hirdetés
Botka alámerült a VÖRÖS mélybe

Botka alámerült a VÖRÖS mélybe

2011. november 14. 14:31

Botka László, Szeged polgármestere - miközben a szombati MSZP-kongresszuson a pártelnök mellé állt a régi (párt)arcok leváltásának tervében -, a legnépszerűbb közösségi oldalon is pálfordulatot vett. A politikai üzenetek mellett ezúttal privát élete pillanatait is megosztja mind a 888 rajongójával - írja a SZEGEDma.hu.

Részletek
Halloween a Szegedi Vadasparkban

Halloween a Szegedi Vadasparkban

2011. október 30. 19:56

Szeged, 2011. október 30. Narvik, a Szegedi Vadaspark hím rozsomákja (Gulo gulo) megpróbál feltörni egy takarmánytököt kifutójában. A szegedi állatkertben halloween közeledtével több ragadozónak is tököt adtak, hogy az állatok játszhassanak vele. A kelta kultúrából eredő halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, amelyet minden évben október 31-én, mindenszentek előestéjén ünnepelnek, ma már nem csak az angolszász országokban. Szeged, 2011. október 30. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Részletek
Megkezdte büntetése letöltését Stohl András

Megkezdte büntetése letöltését Stohl András

2011. október 5. 09:51

Stohl András érkezik a Nagy Ignác utcai Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet épületéhez. A színész megkezdte tíz hónapos börtönbüntetését. Stohlt később szállítják át arra a helyre, ahol büntetését tölti majd; sajtóhírek szerint ez a tököli börtön lesz. A színész legkorábban - jó magaviselet esetén - öt hónap múlva szabadulhat. MTI Fotó: Beliczay László Budapest, 2011. október 5.

Részletek