Hirdetés

Román turistabusz balesete Csongrádon

2012. február 29. 11:12

Román turistabuszt ért baleset kedd este Csongrádon, a várost elkerülő út egyik körforgalmánál; nem sérült meg senki, de az utasokat éjszakára el kell szállásolni – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Részletek

Audi jutott a szegedi hajléktalannak

2012. február 29. 11:09

Remek szálláshelynek gondolta az Audi hátsó ülését az a szegedi hajléktalan, aki még tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy birtokba veszi a nyitott állapotban hagyott kocsit abból a célból, hogy pár napig meghúzza magát benne - számol be a police.hu.

Részletek
A Viszkis néven elhíresült rabló távozik a sátoraljaújhelyi börtönből

A Viszkis néven elhíresült rabló távozik a sátoraljaújhelyi börtönből

2012. január 31. 08:43

Ambrus Attila, a Viszkis néven elhíresült rabló távozik a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból. A 46 rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet, miután letöltötte büntetését. MTI Fotó: Balázs Attila Sátoraljaújhely, 2012. január 31.

Részletek

Hagyó ezt megúszta

2012. január 17. 09:54

Első fokon, nem jogerősen felmentették Hagyó Miklóst a magánokirat-hamisítás miatt indult perben - tudósít a HÍR TV.

Részletek

Szókincstisztító nyelvtanfolyamon kell részt vennie egy mocskos csőrű papagájnak Nagy-Britanniában.

2012. január 10. 09:52

Az arapapagáj olyan házban nevelkedett hét éven át, ahol közönséges beszédre tanították, mármint csúnya szavakra. Immár elkerült a retorikafertőből olyan helyre, ahol több papagájkollégája is éldegél. Remélhetőleg nem ők fogják eltanulni a trágárságokat T úrtól - ez a madár neve: Mr. T -, hanem a jómadarat szoktatja le a mocskolódásról gondozója. Amíg ez nem teljesül, T úr nem mehet iskolai természetismereti bemutatókra társaival - adta hírül a brit Metro újság. MTI

Részletek
Szilveszter egyenlege: petárda miatt előállítás (FOTÓGALÉRIÁVAL!)

Szilveszter egyenlege: petárda miatt előállítás (FOTÓGALÉRIÁVAL!)

2012. január 3. 02:15

Sokba kerülhet a Szilveszter annak a szegedi fiatalembernek, akit petárdázás miatt állítottak elő a rendőrök. A férfi ellen szabálysértési eljárást indítottak, ebben az esetben akár a százezer forintot is elérheti a pénzbírság összege. A Szilveszter bűnügyi szempontból nyugodtan telt, bár a rendőrség megerősített szolgálattal készült az óévbúcsúztatóra.

Részletek