Hirdetés
Felrobbant a gázpalack

Felrobbant a gázpalack

2013. április 29. 18:12

Szándékosan robbantottak fel a gázpalackot a megyei katasztrófavédők munkatársai, ezzel demonstrálták, hogy milyen pusztítást végezhet egy illegálisan töltött tartály. A gyakorlat egyben a tűzoltók felkészítését is szolgálta, hiszen Csongrád megyében, évente 20-25 esetben kell olyan helyszínen beavatkozniuk, ahol gázpalack is van.

Részletek
Szenvedély, érzelem, lágy mozdulatok

Szenvedély, érzelem, lágy mozdulatok

2013. április 24. 09:24

- egyszerű lépések: ezek a Bachata jellemzői. A hazánkban még kevésbé ismert tánc népszerűsítése céljából rendezték meg Szegeden a magyar bajnokságot. Az ország minden tájáról érkeztek versenyzők az IH Rendezvényközpontba, hogy kiharcolják a világbajnokságon való részvételt.

Részletek
Eb-3. úszónőnk könyve bulikról és szexkalandokról

Eb-3. úszónőnk könyve bulikról és szexkalandokról

2013. április 11. 10:51

A versenyek után minden a buliról és a szexről szól - állítja az Eb-bronzérmes úszó, Szepesi Nikolett. A sportoló - részben önhibáján kívül - eltűnt a sportágból, és most végleg le is akarja zárni az úszással töltött életét. Így már nem olyan meglepő, hogy Én, a szexmániás címmel júniusban könyv jelenik meg arról, mivel töltötte idejét a medencén kívül világversenyek előtt és után. ÉS hogy ez kit érdekel? Hamarosan kiderül...

Részletek