Hirdetés

Kínai tündér és lombikherceg

2011. szeptember 12. 08:38

Változik a társadalom, változnak a gyermekmesék Olaszországban: a klasszikusként ismert történeteket a bevándorlókról, elvált szülőkről, örökbe fogadott gyerekekről szóló történetek váltják fel.

Részletek
Orbán Viktor megsérült!

Orbán Viktor megsérült!

2011. szeptember 11. 14:40

A miniszterelnök szerint a kormány tovább fog menni az államadósság csökkentésének útján; Magyarországnak egy új világrendben kell sikeresnek lennie a válság után, ehhez az ország kiszolgáltatottságát okozó államadósságot kell csökkenteni - tájékoztatott a miniszterelnök szóvivője újságíróknak Kötcsén, a fideszes politikusok és jobboldali értelmiségiek zárt körű rendezvényén elhangzottakról. A Sonline beszámolója szerint a miniszterelnök sérülten vett részt a tanácskozáson.

Részletek

Folytatódik Stohl András büntetőpere

2011. szeptember 5. 15:06

Folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András elleni büntetőper másodfokú tárgyalása kedden a Pest Megyei Bíróságon. A színész-műsorvezetőt korábban, első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Részletek

Tűzoltó esküvő Salgótarjánban

2011. augusztus 13. 21:08

Bakos Krisztián, tűzoltó őrnagy (j) egy tűzoltóautó emelőkosarában megcsókolja menyasszonyát, Pál Erikát rendhagyó leánykikérése alkalmából házasságkötésük előtt Salgótarjánban. Az ifjú pár mindkét tagja a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság dolgozója. MTI Fotó: Komka Péter

Részletek