Hirdetés

Protestálnak a háziorvosok

2012. március 24. 07:13

Megfelelő finanszírozás hiányában elfogynak a háziorvosok Magyarországon-jelentette ki az őket képviselő Csongrád Megyei Egyesület elnöke. Hiába emeli meg a kormány a közalkalmazotti orvosok fizetését, a háziorvosok nagy része vállalkozásban dolgozik, így őket ez nem érinti. Szilárd András szerint nincs eszköz a kezükben, egy esetleges sztrájkkal a betegeiket hoznák nehéz helyzetbe, azt pedig kevesen vállalnák fel.

 

Városi Televízió

 

Részletek

Visszaadná rakparti parkolóit a múzeum

2012. március 22. 07:36

Egymást érik az autók a rakparton, ahol viszont a Móra Ferenc Múzeum számára fenntartott parkoló kihasználatlan. A területet a város adta a múzeumnak, de a közművelődési palota hajlandó lenne tárgyalni a visszaadásról.

 

Délmagyarország

 

Részletek

Hiába szivattyúzzák, menthetetlen a Szőke Tisza

2012. március 20. 07:34

Sikertelen az egykor Szeged látványosságát jelentő Szőke Tisza hajó megmentésére tett próbálkozás. A tápi jachtkikötő medrébe süllyedt 95 éves hajó teljesen víz alá kerülhet - számol be róla a szegedma.hu. Február végén arról számoltunk be, hogy a az olvadó jég benyomta az elkorrodálódott, repedésektől hemzsegő gőzhajó oldallemezét. Kajütablakain beömlött a víz, a hajó megbillent. Rossz állapota miatt nem kapott engedélyt arra, hogy a folyóparton horgonyozzon, 2000 óta áll a tápéi téli kikötőben.

 

index.hu

 

Részletek

Verekedés a szegedi jogászbálon: jobbikos képviselő az ügyben

2012. március 11. 19:38

A verekedés tavalyi év végén történt a szegedi jogászbálon, amelyet az egyetem Tanulmányi és Információs Központjában (TIK) tartottak. A rendezvényen jelen volt az ügyvédként praktizáló Keresztúri Farkas Csaba, a szegedi közgyűlés jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke is. 

atv.hu

 

Részletek