Hirdetés

Akad, aki a reggeli kávénál is jobban szereti a párját

Szegedi hírek | 2018. február 12. 19:23
Reök-palota, Szegedi Szabadtéri Játékok, Shakespeare-szobor, Valentin-nap, rag20182
Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
„Jobban szeretlek, mint a kávét reggel!” – írta szerelmének gyöngybetűkkel egy lány a Reök-palota előtti térre kihelyezett hatalmas Shakespeare-szoborra. A különleges díszlet szerdáig várja a szerelmes üzeneteket.

A Szegedi Szabadtéri Játékok tavalyi évadának egyik leglátványosabb díszlete költözött pár napra a Reök-palota előtti térre. Valentin-napig, vagyis szerda estig bárki rátűzheti piros papírszívekkel Shakespeare fejére a szerelmének szánt sorokat.

Az angol költő arcának monumentális mását bárki megmászhatja: meghúzhatja a szakállát, fotózkodhat az orrán vagy tar fején üldögélhet. Ilyen közelről még egy szabadtéri-díszletet sem vehettek eddig szemügyre a nézők.

A monumentális, 12 méter hosszú és 5 méter magas, fektetett Shakespeare-fej persze látványnak és selfie-pontnak sem utolsó. Aki pedig meg is örökíti az elkészült üzenetet, és beküldi azt a reokvalentin@gmail.com címre, megnyerheti a backstage fotózással egybekötött páros jegyet a nyári Rómeó és Júlia előadásra.

A beérkezett levélkéket a facebookon lehet majd lájkokkal támogatni, ahol a legötletesebb, legszebb, legszívhezszólóbb üzenet lesz a befutó. 

Idén nyáron a világ egyik legszebb szerelmes történetét, a Rómeó és Júliát láthatja a közönség a Dóm téren. És ugyan kik is lehetnének hitelesebb szimbólumai a közelgő Valentin-napnak, mint a veronai szerelmesek?

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is! 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés