Hirdetés

Hatezer levél gyógyszerrel bélelték ki az autót

Szegedi hírek | 2018. február 12. 14:30
határ, csempészek, gyógyszer, rag20182
Gyógyszer ellen nincs orvosság! Legalábbis a gyógyszercsempészet ellen: Röszkén több ezer levél tiltott gyógyszerrel buktak meg a csempészek.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelői hazánkban tiltott gyógyszereket találtak elrejtve két autóban a röszkei határátkelőhelyen.

Az útlevélkezelők február 11-én, vasárnap 2 óra 30 perckor ellenőriztek egy szlovák honosságú Peugeot típusú személygépkocsit, és ukrán sofőrét. Az autó karosszériájában elrejtve a kárpit mögött 6 ezernél is több levél, Magyarországon tiltott gyógyszert találtak.

Ugyanitt, nem sokkal 12 óra előtt jelentkezett belépésre egy szerb állampolgárságú férfi szintén egy szlovák honosságú gépkocsival. A rendőrök alapos ellenőrzést alá vetették a járművet, melynek pótkeréktároló részében, egy lepedőbe csomagolva, 256 doboz tablettát, valamint 47 tégely kenőcsöt találtak, melyekről bebizonyosodott, hogy hazánkban nem engedélyezett gyógyszernek minősülnek. 

A gyógyszereket lefoglalták, a férfiak ellen pedig a Szegedi Rendőrkapitányságon egészségügyi termék hamisítása miatt indult eljárás.

Fotó: police.hu

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is! 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés