Hirdetés

Felszámolják a szegedi tigriseket!

Szegedi hírek | 2018. február 11. 20:04
Tigers Security, felszámolás, Szegedi Törvényszék
Elrendelte a bíróság a Tigers Security Kft. felszámolását. A cégnek az a Német Ferenc is a tulajdonosa, aki jelenleg a megyei vagyonvédelmi kamara elnöke.

Frissítés!

Német Ferenc nemcsak elnök a Csongrád megyei kamarában, hanem az országos kamarában szervezési és kommunikációs alelnök is.

 

Korábban írtuk:

Február 9-én jelent meg a Cégközlöny honlapján a Szegedi Törvényszék végzése a szegedi Tigers Security Vagyonvédelmi Kft., Csongrád megye egyik legjelentősebb vagyonvédelmi cégének felszámolásának megindításáról. A dokumentumban az áll, hogy a felszámolási eljárás megindítására irányuló kérelmet tavaly november 28-án nyújtották be. A felszámolás kezdő időpontja a végzés Cégközlöny honlapján történő közzétételének napja – vagyis 2018. február 9. A bíróság már kirendelte a felszámoló céget és a felszámolóbiztost.

A dokumentumban az áll, hogy mindazok, akik az adóssal, vagyis a Tigers Kft.-vel szemben fennálló ismert követeléseiket a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánják, ismert követeléseiket a végzés közzétételétől számított negyven napon belül jelentsék be a felszámolónak. Az igénybenyújtási határidő dátuma: 2018. március 21.

Az Opten céginformációs adatbázis szerint a Tigers Kft.-t éppen húsz éve, 1998 februárjában alapította Német Ferenc, aki hosszú időn át ügyvezetője is volt a vagyonvédelmi cégnek, amelynek 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben 600 millió forint fölött, 2015-ben és 2016-ban pedig 300 millió forint fölött volt a nettó árbevétele. Az Opten szerint Német jelenleg is tulajdonosa a cégnek, valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara hivatalos honlapja szerint a Csongrád megyei vagyonvédelmi kamara elnöke.

Német Ferenc a Fidesz-KDNP színeiben indult a 2014-es önkormányzati választáson, ahol vereséget szenvedett a 18-as, újszegedi egyéni választókerületben. Németet a Fidesz delegálta a városi közgyűlés jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságába, melynek jelenleg is nem képviselő, vagyis külső tagja.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés