Molnár Róbert olyat posztolt, amit önnek is el kell olvasnia!

Szegedi hírek | 2018. február 10. 20:12
Molnár Róbert, polgármester, Kübekháza, Facebook, poszt, vi2018-02
A kübekházi polgármesternek elmondása szerint egy kormányhoz közel álló ember beszélt arról, mire készülnek Orbánék. A propagandalapok már Románia felől érkező több ezer menekülttel riogatnak.

Szerdán a Szeged Televízió Szemközt című műsorának volt a vendége Molnár Róbert kübekházi polgármester. Itt többek között elmondta, a belügyi helyettes államtitkár közölte vele, ha nem nyilatkozik, magyarán nem kritizálja a kormányt, akkor kap támogatást. – Én meg mondtam neki, vigye innen a harminc ezüstjét, mert továbbra is elmondom az igazságot, és beszélek arról, amit látok – idézte fel a műsorban a két évvel ezelőtt történteket Kübekháza polgármestere, hogyan akarták lekenyerezni.

Molnár Róbert szombaton szintén egy érdekes dolgot osztott meg a Facebookon, amiről azt írta, sokat gondolkodott, hogy közzétegye-e. Közzétette.

Íme, ezt írta a kübekházi polgármester: Nemrégiben találkoztam egy kormányközeli emberrel, aki arról tájékoztatott, hogy a kormányban a maguknak készülő belső, valós népszerűségi mérések miatt nem kis zavarodottság van, és azon dolgoznak most, hogy az ellenzéki összefogás esélyét is miként tudnák a nullára csökkenteni, a korrupciós ügyeik miatti folyamatos népszerűségvesztésüket hogyan tudják ellensúlyozni és visszafordítani. Aggodalom van a vásárhelyi választás miatt is, mert „beláthatatlan következményekkel” járna az egész Fidesz számára egy „no name” jelölt –  ilyennek tartják Márki-Zay Pétert – jó szereplése. (Rogán pedig kifejezetten örülne Márki-Zay jó szereplésének – ezt is mondta).

Informátorom szerint azon is dolgoznak, hogy a román határszakaszon is kerítés építésbe kezdjenek valamikor a közeljövőben, hogy újra uralni tudják a médiát, a veszélyhelyzettel újra egy tömbbe tudják terelgetni az érzékelhetően repedezetté vált tábort, ellensúlyozni tudják a kormány korrupciós megítélését. Azon megy most a tanakodás, hogy mikorra időzítsék a román szakaszon a kerítésépítést. Informátorom azt sem tartotta kizártnak a cél érdekében, hogy még embercsempészekkel is megállapodnak arról, hogy a román határszakasz felé irányítsanak migránscsoportokat, hogy ezzel a médiát folyamatosan uralni tudják, és a kormánykommunikáció teljes gépezetét a választások előtt ezzel is izzásba hozzák.

Elképesztő, hogy hová tudnak süllyedni egyesek a hatalmuk megtartása érdekében! Annak viszont örülök, hogy ott is vannak még erkölcsi érzéküket nem vesztett emberek, akik aggódnak Magyarország jövője miatt.