Trombitának nézték a laptopot – megfújták!

Szegedi hírek | 2018. február 10. 10:53
rendőrség, felhívás, lopás, rag20182
A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy nő és egy férfi azonosításában. A feltételezett elkövetők egy bevásárlóközpontból laptopot és telefont vittek el fizetés nélkül.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feltételezett elkövetők még tavaly augusztus 14-én Szegeden, a Rókusi körúton található bevásárlóközpontban, a dobozából kibontottak egy Asus X541S típusú laptopot, majd azt a nő a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott. Ezt követően a férfi egy Like X5 típusú mobiltelefont széferrel együtt rejtett a ruházatába és azzal egy hibás árúvédelmi kapun keresztül szintén távozott.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.).

A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!