Hirdetés

Folytatódik a névsorolvasás a Deja Vu Fesztiválon

Szegedi hírek | 2018. február 9. 12:03
Deja Vu Fesztivál, Újszegedi Partfürdő, Mr. President, Pharao, rag20182
Újabb retro-ikonokkal bővült az idei Deja Vu Fesztivál fellépőinek sora, többek között Szegedre jön a Mr. President és a Pharao is júniusban.

Újabb nevek sorokoznak fel a tavaly bejelentett – SNAP! feat Turbo B, Captain Hollywood Project, Real McCoy, E-Rotic, és Kozmix – ötösfogat mellé. Most már biztos, hogy június 7 és 9. között a Tisza partján fűti fel a hangulatot a Mr. President, a Pharao, a frissen visszatért Fragma, a 2000-es évek abszolút sláger-gyárosa, a német Groove Coverage és egy igazi zenei csemege a dancefloor-fanatikusoknak, a tavaly év végén újjászületett MAXX.

A 90-es évek legnagyobb nyári slágerét, a Coco Jamboo-t jegyző Mr President visszatérését – ahogy a szervezők fogalmaztak – valósággal kikövetelték a szegediek; a Moonlight Shadow-val, Poison-nel és a God is a Girl-lel világhírűvé vált Groove Coverage pedig egy tavaly nyári „kit szeretnétek” online kérdőíven kapta a legtöbb szavazatot.

Igazi csemegének számít az egzotikus Pharao, a frissen visszatért, Toca’s Miracle-vel befutott Fragma és a 90-es évek egyik legtempósabb BPM-bombája, a MAXX.

A Deja Vu időgépét az idén június 7. és 9. között kapcsolják be az az Újszegedi Partfürdőn, ahol a 90-es és 2000-es évek legjobb dalaival várják majd a fesztiválozókat.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!


 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés