Önkénteseket keres nyárra a szabadtéri

Szegedi hírek | 2018. február 7. 11:13
Szegedi Szabadtéri Játékok, REÖK, önkéntes munka, felhívás, rag20182
Önkéntes fesztiválkoordinátorokat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok. A jelentkezők munkájuk során ismert és népszerű színészekkel is találkozhatnak.

JelentkezésA szervezők a jelentkezők fényképes önéletrajzait február 25-én, vasárnap délig a marketing2@szegediszabadteri.hu címre várják.

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a REÖK önkéntes segítőket keres nyári programjaihoz. Azok jelentkezését várják, akik elmúltak 18 évesek, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, szeretik a kultúrát és elkötelezettek Szeged és a szabadtéri iránt.

A fesztivál közleménye szerint a jelentkezők feladata lesz a kapcsolatteremtés a szabadtéri játékok és a REÖK látogatóival, a nézők, látogatók tájékoztatása a különböző programokon, előadásokon, valamint a szabadtéri előadásainak és a REÖK rendezvényeinek népszerűsítése, ezen kívül aktív közreműködés a próbákon, az előadásokon és a REÖK rendezvényein.

A fesztiválszervezők cserébe azt kínálják a jelentkezőknek, hogy betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, találkozhatnak ismert és népszerű színészekkel, megtudhatják, hogyan válik a Dóm tér minden évben Magyarország leglátogatottabb szabadtéri fesztiváljának helyszínévé.

A szervezők a szakirányos hallgatóknak szakmai előadást tartanak és igazolják szakmai gyakorlatukat is.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!