Közép-Kelet-Európa legjobb IT szolgáltatója az EPAM

Szegedi hírek | 2018. február 6. 10:45
EPAM magyarország, díj, elismerés, szolgáltatók versenye, rag20182
Rangos európai elismerésben részesült az EPAM magyarországi leányvállalata. A cég az elmúlt héten avatta fel szegedi székházát, ahol 350 szakembernek teremtett munkahelyet.

Átadták a közép-kelet-európai szolgáltató szektor egyik legrangosabb elismerésének számító „CEE Shared Services and Outsourcing Awards” díjakat Varsóban, ahol kiemelkedően jól szerepelt az EPAM magyarországi leányvállalata. A végső megmérettetésen több mint 67 cég vett részt 23 országból.

A szolgáltatók versenyének díjait február 1-jén immár hatodik alkalommal adták át, több mint 20 kategóriában a régió legkiválóbb szolgáltató cégeinek. Idén az amerikai központú, Magyarországon egyik legnagyobb technológai cégként jelenlévő EPAM-ot 5 kategóriában is jelölték, amelyekből a hazai képviselet „Az Év IT Szolgáltató Cége Közép-Kelet-Európában” díjat nyerte el. 

Ugyancsak óriási sikernek számít, hogy további két díjra is jelölték az EPAM eKids program kapcsán társadalmi felelősségvállalás kategóriában, valamint szintén esélyes volt a legjobb munkáltatói márkaépítés díjára is.

Bozsó Attila, az EPAM regionális igazgatója a díjátadón való sikeres szerepléssel kapcsolatban azt mondta: „Rettentően büszkék vagyunk a győzelemre! Minden ilyen díjjal újabb lendületet kapunk, hiszen egy ilyen rangos elismerés visszaigazolást is ad arra nézve, hogy jó úton haladunk.”

A díjazottak teljes listáját ITT megtekintheti!

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!