Hirdetés

Háromszázan már biztosan együtt muzsikálnak

Szegedi hírek | 2018. február 5. 13:03
SzegedRocks, zenei flashmob, Újszegedi Partfürdő, rag20182
Az élőzene fővárosává válik Szeged április 21-én. Eddig már több mint 300 profi és amatőr zenész jelentkezett Magyarország legnagyobb zenei flashmobjára, a SzegedRocksra, amelynek az Újszegedi Partfürdő ad otthont.

Február végéig még lehet jelentkezniAz amatőrök és profik február végéig jelentkezhetnek, a zenei menü pedig a következő: Blur, Billy Idol, Sun City és Tankcsapda.

A szervezők február végig várják azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni egy olyan rendezvényen, amelyen nemcsak helyet és lehetőséget adnak az ország bármely pontjáról és határon túlról érkezőknek, hogy megismerhessék egymást, hanem a szervezők legfontosabb céljaként az élő zenei produkciók fontosságára is felhívják a figyelmet.

A program keretében a délelőtti próbák után, délután a nap leglátványosabb – és egyben leghangosabb – része következik, az „együttzenélés”, amely keretében négy dal csendül fel, kettő magyar, valamint kettő külföldi sláger. A szervezők a számok kiválasztásánál arra törekedtek, hogy azok egyszerűen lejátszhatóak, s a viszonylag kezdő zenészkollégák által is könnyen interpretálhatóak legyenek.

A rendezvényre énekesek, gitárosokat, basszusgitárosokat és dobosokat várnak méghozzá korra, nemre, életkorra és zenei stílusra való megkülönböztetés nélkül. Olyanok is bátran jelentkezhetnek, akik eddig csak a négy fal között, saját örömükre zenéltek, azaz nem kikötés, hogy valaki profi legyen.

A programra természetesen közönséget is várnak a szervezők, a próbák és a televíziós felvételek után este koncertekkel szórakoztatják az érdeklődőket.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés