Hirdetés

Még a kutyaszőrt is megveszik a kutyapárttól

Szegedi hírek | 2018. február 4. 01:53
Magyar Kétfarkú Kutyapárt, választás, Kovács Gergő, vi2018-02
Nem klasszikus sajtótájékoztatót tartott szombaton este a Grand Caféban a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, hanem egy vicces, szellemes bemutatkozást. A szegedi kötődésű Kovács Gergő elmondta, hogy a nép nyomásának engedve most már tényleg elindulnak a választásokon, és ha nem figyelnek oda, akkor akár a Parlamentbe is bejuthatnak.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt - kilépve az illegalitásból - 3 jelöltjével indul a többi párt ellen a 2018-as demagógia-versenyen Csongrád megyében – jelentette be Szegeden, szombaton este a párt elnöke. Kovács Gergő abban bízik, hogy a párt passzivistáinak segítségével 60 egyéni jelültjük el tud indulni országosan, így zsíros állami támogatásban részesül a pártjuk, amit - viccpárt lévén – az MKKP hasznos dolgokra fog elkölteni.

Csongrád megye három körzetében indítja el régi, kipróbált passzivistáit képviselő-jelöltként a párt. Pál Anna Viktória Csongrád megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltje, akinek nehéz dolga lesz, mert itt már szinte semmi tennivaló nincs, annyira eredményesen dolgoztak a töredezett járdák lefestésével. Pose Rosalinda Csongrád megyei 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltje, aki többek között Ruzsának Magdit ígért. Farkas Tamás Csongrád megyei 4. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltje, aki azzal kampányol, hogy ő Rózsa Sándor dédunokája.

A legtöbb helyen embereket indítanak, de egy Vas megyei körzetben Joda kutya indul a képviselői mandátumért az MKKP színeiben. Sopronban egy csirke indul a voksokért, ám ő valójában ember, egy Bécsben dolgozó pártpasszivista ugyanis csirkejelmezben népszerűsít egy ottani éttermet, és megígérte, ha nyer, visszatér hazájába. Ő egyébként azzal segíti már most a soproni fogorvosok megélhetését, hogy cukorkát osztogat az osztrákoknak. Ha a választás eredményeként hazatér, ő lesz kutyapárt első hazacsábított fiatalja, amiért már megéri támogatni a jelöltet. 

Az MKKP egyébként komoly bevételekhez jut a párt webshopjából, ahol mindent árulnak, ami kutyapárthoz köthető. Régi plakátokat, kitűzőket, matricákat épp úgy lehet itt kapni, mint kutyaszőrt. Ez utóbbit úgy viszik, mint a cukrot, úgyhogy komoly gond az utánpótlás beszerzése. Országszerte egyébként 950 passzivista segíti a munkájukat, hogy össze tudják gyűjteni a kellő számú aláírást az egyéni jelöltek indulásához. A szegedi kampányrendezvényen házias melegszendvicsek, ingyen sör, és rengeteg vicces matrica várta az érdeklődőket. Mind elfogyott, mielőtt megkezdődött a kétfarkú-közelinek tartott Grabanc együttes koncertje. 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés