Hirdetés

Gigantikus csokivulkán a Szegedi Csokifesztiválon

Szegedi hírek | 2018. február 3. 17:04
csoki, csokoládé, csokifesztivál, édesség, Árkád, vi2018-02
Gigantikus csoki-vulkán, láncfűrészes csokiszobrász show, interaktív manufaktúra és még rengeteg meglepetés várja az immáron hatodik Szegedi Csokifesztivál vendégeit a jövő hétvégén.

Magyarország legnagyobb csoki-szökőkútját építik meg a jövő pénteken rajtoló csokifesztivál szervezői, a közel 5 méter magas monstrum 300 kg ínycsiklandó csokoládéval megtöltve várja majd a szegedi Gombóc Artúrokat. A produkció érdekessége, hogy a szökőkút köré egy valósághű műsziklából épült csoki-vulkánt húznak, amelynek lankáin forró lávaként fog hömpölyögni az ipari mennyiségű édesség. A csoki-lávát a naponta több alkalommal jelentkező „happy hour” keretein belül kóstolhatják meg a vendégek, az új magyar rekordot a Magyar Rekord Egyesület hitelesíti a helyszínen. 

A rendezvény extravagáns produkciói közül kiemelkedik M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász őrületes produkciója, melynek során láncfűrésszel és lángvágóval fog szobrot faragni egy közel egy mázsás csoki-tömbből. A 2018-as Szegedi Csokifesztivál rekord számú kiállítóval, interaktív csokoládé-látványműhellyel és többek között az Irie Maffia Ghána-i származású énekesnőjével, Sena-val csábítja a kézműves édességek szerelmeseit.

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés