Felvételizők hétvégéje: egy kattintás a szegedi kínálat!

Szegedi hírek | 2018. január 11. 10:05
SZTE, felvételi, workshop, Felvételizők hétvégéje, rag20181
Kampányüzemmódra kapcsolnak a felsőoktatási intézmények. Az érettségi előtt állóknak február 15-ig kell meghozni a végső döntést a továbbtanulásról. Most a Felvételizők hétvégéjén workshopot szerveznek az interneten: a szegedi kínálatot is érdemes lesz figyelni!

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” – ezzel a szlogennel szervezi meg január 13-án és 14-én a Diákhitel Központ az interneten követhető felsőoktatási workshopját. Az online programon az érdeklődők megismerkedhetnek a Szegedi Tudományegyetem képzési kínálatával, a hallgatói szolgáltatásokkal, az ösztöndíj- és szálláslehetőségekkel is.

Miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választani a továbbtanulásnál? Milyen lehetőségek várnak a leendő hallgatókra Szegeden? Milyen szegedi egyetemistának lenni? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kap, aki  szombaton és vasárnap az SZTE-re kattint a Diákhitel Központ által szervezett Felvételizők Hétvégéje elnevezésű online programon.

A www.felvetelizz.hu oldalon bárki megtekintheti a szegedi egyetem oktatási és kutatási tevékenységét ismertető videókat, böngészhet az egyetem képzési kínálatában, és online chat formájában kérdéseket is feltehetsz az intézmény képviselőinek, akik élőben meg is válaszolják őket.
A Felvételizők Hétvégéjén a hazai felsőoktatási intézmények bemutatkozása mellett hasznos tudnivalókat találhatnak a diákok a felvételi eljárás folyamatáról, a tanulmányok finanszírozásának lehetőségeiről, az egyetemi életről.

A kétnapos workshop minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető. Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetőek, a konferencia ideje alatt pedig lehetőség nyílik arra, hogy az előadóktól akár névtelenül is kérdezzenek az érdeklődők.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!