Maszkkal és maszk nélkül jön Pataki Ferenc

Szegedi hírek | 2018. január 10. 10:21
Szegedi Nemzeti Színház, Pataki Ferenc, Függöny előtt, maszk nélkül, Amadeus, Rák Jóska, dán királyfi, rag20181
A Függöny előtt, maszk nélkül sorozatban a Szegedi Nemzeti Színház népszerű művészével, Pataki Ferenccel beszélget Gyüdi Sándor január 11-én, csütörtökön délután 5 órától a Kisszínházban.

A Szegedi Nemzeti Színház négy éve indította útjára beszélgetéssorozatát Függöny előtt, maszk nélkül címmel. A havi rendszerességgel jelentkező programban Gyüdi Sándor főigazgató a szegedi teátrum egy-egy művészével találkozik a Kisszínház színpadán. A vidám hangulatú kvaterkázások során olyan apró titkokat, érdekességeket is megtudhatunk a riportalanyról, amik talán még sohasem hangzottak el közönség előtt.

Gyüdi Sándor legközelebbi vendége Pataki Ferenc, a Szegedi Nemzeti Színház színművésze lesz január 11-én, csütörtökön délután 17 órától a Kisszínházban. Jegyek 200 forintos egységáron válthatók a színház jegyirodájában vagy az esemény előtt egy órával a Kisszínház jegypénztárában.

A színház népszerű művészét, Pataki Ferencet a héten három különböző előadásban is láthatja a közönség: Salieriként az Amadeusban, a Függöny előtt, maszk nélkül beszélgetéssorozatban, valamint január 16-án a Rák Jóska, dán királyfi című vendégprodukcióban.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!