A rendőrök nyerték a bújócskát

Szegedi hírek | 2018. január 6. 11:56
rendőrség, lopás, tolvaj, elfogás, vi2018-01
Egy szegedi ingatlanban fogták el a Csongrád megyei rendőrök azt a 28 éves férfit, aki egy helyi presszóból készpénzt lopott el 2017 szeptemberében. A feltételezett elkövető a lakás WC-jében kialakított rejtekhelyen bujkált. (videóval)

A gyanúsított 2017. szeptember 14-én 19 óra 15 perckor vette el a szórakozóhely őrizetlenül hagyott kasszájában talált készpénzt. A helyiségben lévő vendégek a tolvajt a presszó közelében megpróbálták feltartóztatni. Emiatt a feltételezett elkövető a pénz egy részét hátrahagyta, majd elmenekült.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói rövid időn belül megállapították, hogy a lopás vétségének elkövetésével egy 28 éves helybéli férfi gyanúsítható megalapozottan, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei a terheltet 2018. január 5-én egy szegedi ingatlanban elfogták, majd előállították. A férfi a lakás mellékhelyiségében, préselt falemezből kialakított rejtekhelyen bújt meg.