Hirdetés

Anatevka tejesemberére egyre többen kíváncsiak

Szegedi hírek | 2018. január 4. 12:57
Szegedi Szabadtéri Játékok, Alföldi Róbert, Hegedűs a háztetőn, plusz előadás, rag20181
Lázas izgalommal várják a nézők a 2018-as Szegedi Szabadtéri Játékokat. Már most elfogytak a jegyek a Hegedűs a háztetőn eddig meghirdetett előadásnapjaira, így most plusz előadást hirdet a Szegedi Szabadtéri Játékok Alföldi Róbert rendezéséből.

SzereplőkA Zikkurat Ügynökség produkciójának főbb szerepeit többek közt Stohl András, Csákányi Eszter, Hevér Gábor, Éder Enikő, Tóth Gabi, Bánfalvi Eszter, Fehér Tibor, Makranczi Zalán, Náray Erika alakítják.

Nem csak az Apáca Show-ra fogynak őrült ütemben a belépők – már közel 80 százalékuk talált gazdára –, a 2018 nyarán szintén új produkcióként színre kerülő Hegedűs a háztetőnre is nézők ezrei váltották már meg jegyüket. Eredetileg két előadást hirdetett a legendás zenés darabból a fesztivál, most viszont plusz estét kell beiktatniuk a műsorba. Pár jegy híján ugyanis már most, fél évvel az idei szezon kezdete előtt teltházas a darab, az érdeklődés azonban még mindig óriási Alföldi Róbert rendezése iránt.   

Július 5-én, csütörtökön is láthatja tehát Anatevka polgárainak kalandjait a szabadtéri közönsége. Erre az előadásnapra január 5-től lehet megvásárolni a szóló jegyeket, sőt, négy új bérlettípust is kínálnak a nézőknek. A Rómeó és Júliával valamint A Notre Dame-i toronyőrrel került párba a Hegedűs a háztetőn.

Szinte hihetetlen, de minden idők egyik legkedveltebb musicalje most szerepel először a 87 éves Szegedi Szabadtéri műsorán. Végre a Dóm téri nézők is együtt dúdolhatják a szereplőkkel a Ha én gazdag lennék című slágert.

Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok

* * *

 

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!