Hirdetés
Hirdetés

Kétnapos Menyegzőre várják a fiatalokat az IH-ba 

Szegedi hírek | 2018. január 3. 09:47
IH Rendezvényközpont, menyegző, esküvői kiállítás, rag20181
Tizenharmadik alkalommal rendeznek Menyegző Esküvői Kiállítást az IH Rendezvényközpontban a hét végén. Január 6-án és 7-én két szinten több mint ezer négyzetméteren mutatják be térségünk esküvőszervezéssel kapcsolatos kínálatát.

Ismét kevesebben esküsznekA KSH legfrisebb népmozgalmi jelentése szerint tavaly megtorpant a házasságkötések számának 2011 óta tartó emelkedése. A 2017 első tíz hónapjában megkötött 46 ezer 61 házasság 2,5 százalékkal, 1173-mal volt kevesebb az előző év azonos időszakában regisztráltnál.

Az idén az év első napjaiban, már január második hétvégéjén találkozhatnak a házasodni vágyók a Menyegző Esküvői Kiállítással, aminek ezúttal is az IH Rendezvényközpont ad otthont. A szervezők a korábbi gyakorlattal ellentétben néhány éve azért nem februárban tartják a rendezvényt, mert tapasztalataik szerint a karácsonyi időszakban nagyon sok lánykérés történik, a jegyesek pedig igyekeznek minél hamarabb letudni a legfontosabb dolgok megszervezését.

Az érdeklődők idén is megismerhetik a szegedi és a környékbeli teljes esküvői kínálatot: többek között menyasszonyi szalonok, anyakönyvvezetők, helyszínek, fotósok, videósok, dekorosok, virágosok, meghívósok és cukrászdák mutatkoznak be.

A kiállítás ez alkalommal is átfogó képet kíván adni a Csongrád és a környező megyék esküvővel kapcsolatos lehetőségeiről. A kiállítók között azonban nem csupán szegedi, hanem budapesti és a környező városokból érkező cégek, vállalkozások is szerepelnek.

Az alsó szinten lévő egyik különteremben esküvői ruhavásárt is szerveznek, ahol mind a menyasszonyok, mind a vőlegények fel is próbálhatják az öltözékeket. A földszinten lévő kávézó részben pedig próbasminkek és frizurák is készülnek majd az egyik népszerű belvárosi szépségszalon jóvoltából.

A rendezvényre a helyszínen lehet megváltani az ezer forintos belépőt. A Menyegző kiállítás ünnepélyes megnyitójára január 6-án, szombaton délelőtt 10 órakor kerül sor. A kétnapos rendezvényen délelőtt 10-től szombaton este 6, vasárnap pedig délután 5 óráig várják a látogatókat.

* * *

 

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!
 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés