Kovács Keve, köszöntünk körünkben!

Szegedi hírek | 2018. január 2. 14:49
Szeged, születés, év első babája
Szegeden az első baba január 1-jén 4 óra 32 perckor született. Mozaikcsaládba érkezett a kisfiú.

Kicsit késett: a szegedi női klinikán ugyanis „hozzá vannak szokva” az ott dolgozók, hogy január elsején az első órákban már megszületik az év első babája. – Keve 4 óra 32 perckor sírt föl. Ügyesen, gyorsan jött, szép szülés volt, minden rendben volt. Élvezet volt a szülést levezetni – nyilatkozta a Szeged TV stábjának Szűcs Márta szülész-nőgyógyász szakorvos.

Keve eddig nyugodt babának tűnik, igazából csak az ilyenkor szokásos vizsgálatok eredményére kell még várni, illetve, hogy elteljen az az úgynevezett minimumidő, amit benn kell töltenie a szülés után a kismamának a gyermekével a kórházban.

Édesanyjának, Vígh Erikának a harmadik gyermeke. Ám a családban a negyedik. – Mozaikcsalád vagyunk, Keve a negyedik gyermekünk. A férjemnek Kovács Zoltánnak és nekem is a korábbi kapcsolatunkból van egy-egy nyolc éves kisfiunk. Közös kislányunk két éves, és most született meg közös kisfiunk – mondta az édesanya, aki szociális munkásként dolgozik a drogambulancián.

– Január 3-ára voltam kiírva, de ő úgy döntött, jön. A férjemmel fél kettőre értünk be, és fél ötre már meg is született. Már szilveszter este is voltak fájásaim, amikor besűrűsödtek, akkor indultunk el. Eddig szerencsére tudtam pihenni, tényleg csak szopik, alszik. Indulnánk is már haza, megmutatni a testvéreinek. Remélem, holnap már megtehetjük.

A Szeged Televízió Kovács Kevéről szóló tudósítását az esti Híradóban nézhetik meg 19 órától.

* * *

 

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!