Zenés gálával köszöntik az újévet a sportcsarnokban

Szegedi hírek | 2018. január 1. 17:58
sportcsarnok, operett, musical, gála, rag20181
Az operett és musical nagyágyúi veszik birtokba egy estére az újszegedi sporcsarnokot. Pénteken legendás részletek csendülnek fel az István a királyból, a Hairből, az Evitából és a West side storyból is.

Nagyszabású gálájával köszöntik az új esztendőt január 5-én 19 órától az újszegedi sportcsarnokban. A világhírű operett és musical dallamokat a Budapesti Operettszínház szólistái és balettkara, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes tánckara és a debreceni Kodály Filharmonikusok előadásában élvezhetik majd az érdeklődők.

A műsorban a világ zenés színpadainak legnagyobb sikerei közül hallhatnak sokszínű válogatást a szegediek. Többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss, Lévay Szilveszter legnépszerűbb operett melódiái mellett felcsendülnek részletek az István a királyból, a Cabaretból, a Hairből, az Evitából, a West side storyból és számtalan más méltán népszerű musicalből is.

Oszvald Marika, Szulák Andrea, Dolhai Attila, Kállay Bori, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Gubik Petra, Lévai Enikő, Kardffy Aisha és Laki Péter garantáltan elbűvölik a közönséget nagyszabású előadásukkal. A debreceni Kodály Filharmonikusok nagyszerű zenekarát Somogyi-Tóth Dániel vezényli.

Az estet még emlékezetesebbé, a Budapesti Operettszínház balettkara és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes lendületes tánckara varázsolja és az élményt pedig lenyűgöző koreográfiák és pazar jelmezek teszik teljessé.

Képünk illusztráció

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!