Vigyázz, kész, Szilveszter: Kelemen Kabátban beveszi a Széchenyi teret

Szegedi hírek | 2017. december 29. 13:31
óévbúcsúztató, Széchenyi tér, Kelemen Kabátban, utcabál
Jó időt ígérnek idén az időjósok szilveszter éjszakájára. A hangulat azonban igazából a Kelemen Kabátban együttestől izzik majd a Széchenyi téri óévbúcsúztatón. Start vasárnap este 8-kor!

Nem lesznek mínuszokSzilveszter éjszakáján évek óta most először nem lesznek erős mínuszok: plusz 1-2 fokra lehet számítani Szegeden.

A Széchenyi téren felállított nagyszínpad lesz idén is a központi helyszíne a városi óévbúcsúztató programoknak december 31-én. A karácsonyi ajándékokat árusító faházak helyét pedig szilveszteri kellékeket kínáló sátrak foglalják el Szeged belvárosában.

Az idén is megkapható lesz a belvárosban minden olyan kellék, amely szükséges lehet az igazán jó szilveszteri hangulathoz. Papírdudák, kereplők, álarcok, konfettik mellett az engedélyezett pirotechnikai eszközök is kínálják majd az árusok.

A 2017-es évet búcsúztató koncertek sorát 20 órakor nyitja Dj Krizs, majd a ráhangolódás után 21 órától Gypo Circus ad koncertet. Az óévet 23 órától a Kelemen Kabátban együttessel búcsúztathatják a szegediek, akik az éjféli tűzijáték után még egy ráadáskoncerten is szórakoztatják a bulizókat. Aki kitart az újév első óráiban is, az hajnal 1-től az Útközband Zenekarral utcabálozhat reggelig a fergeteges városi évbúcsúztatón.

Fotó: kelemenkabatban.hu

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!