Hirdetés
Hirdetés

Gyerekek karácsonyoztak a városháza dísztermében

Szegedi hírek | 2017. december 21. 11:14
karácsony, gyermekek, ajándék, Joób Mártön, hátrányos helyzet
Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
350 hátrányos helyzetű gyermek kapott karácsonyi ajándékot csütörtökön délelőtt a városháza dísztermében. Az idén 25. alkalommal jutalmazták azokat, akik jól tanultak és jól viselkedtek az év folyamán.

Rácz Dezső, a városházi karácsony ötletgazdája negyedszázada indította el kezdeményezését, és az idén már volt olyan kicsi, akinek már a szülei is kaptak ajándékcsomagot a díszteremben.

Joób Márton, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnöke köszöntőjében hangsúlyozta, hogy ugyanolyan jó adni, mint kapni, a gyerekektől pedig azt kérte, hogy fogadjanak szót a szüleiknek. Ezt követően a Krály-König Péter Zeneiskola növendékei, valamint a Bonifert Domonkos Általános Iskola tanulói adtak műsort.

Ezután következett a mindenki által leginkább várt pillanat, amikor az ajándékcsomagokat átadták a kicsiknek. Az idén a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. külön ajándékkal kedveskedett, hiszen Jávorszky Iván igazgató, valamint Szabó Éva, a Belvárosi mozi képviseletében mozijegyeket adott a gyerekeknek, a Paddington 2 című animációs filmre mindannyian ingyen elmehetnek.  

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!