Látványos koncertfilmmel jön az Anna and the Barbies

Szegedi hírek | 2017. október 12. 09:56
Anna and the Barbies, Pásztor Anna, koncert
Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutatóját. A háromszázhatvan fokos térben megrendezett, cirkuszi elemekkel, artistákkal és különleges díszlettel dúsított koncertet 16 kamerával rögzítették – a koncertfilmet ma, csütörtökön a Belvárosi mozi vetíti.

Szinte az egész ország ismeri Pásztor Anna bandáját, az Anna and the Barbies-t. Nem csak remek hangzás és földöntúli lélek, hanem a rajongókkal kialakított személyes kapcsolat is jellemzi koncertjeiket. Ezek ötvözetéből áll össze az „AATB jelenség” amit az Álmatlan koncert- és dokumentumfilm csodás felvételei tökéletesen elhoznak a filmvásznakra.

A lehengerlő együttes 2016 novemberében mutatta be legújabb lemezét az Utópia turné részeként a Fővárosi Nagycirkuszban. A felemelő koncertélményen túl hallhatjuk majd a legismertebb slágereket, és megtudhatjuk az együttes titkait, megismerhetjük a csapat lelkét.

A 76 perces, látványos Álmatlan című koncerfilmet Porkoláb Norbert és Tanca Norbert rendezte. A Belváros moziban október 12-én, csütörtökön 18 órától láthatják a rajongók többek között Pásztor Anna, Bubnó Márk, Dénes Adél és Nagy Feró fellépésével.

Fotó: mozi-filmek.hu

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!