Hirdetés

Három és fél milliót pedáloztak össze

Szegedi hírek | 2017. szeptember 25. 15:48
BP, Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány, támogatás, felajánlás, jótékonyság, vi2017-09, szgy
Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
A BP szegedi irodájának megnyitója előtt jótékonysági adománygyűjtés tartottak a cég dolgozói. Három hét alatt három és fél millió forint gyűlt össze, melyet egy kiadós kerékpártúra végén adtak át Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány képviselője számára.

A nemzetközi cég szegedi székházának megnyitója előtt jótékonysági kerékpáros túrát szervezett a BP Ópusztaszer és Szeged között. A hétfői túra célja – a csapatépítés és a vezetőkkel való közvetlen kommunikáció mellett – hogy jótékonysági adománygyűjtésre ösztönözzék kollégáikat. Az akcióval a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt támogatták. A túrán közel ötven BP-s munkatárs vett részt. Húsz fő a budapesti központból még vasárnap kerekezett le Ópusztaszerre, hozzájuk csatlakoztak hétfőn délelőtt a szegedi kollégák. 

A túra részvevői jól teljesítettek, hiszen majdnem két órával a tervezett fél 3-as érkezés előtt bekerekeztek a Dóm térre, ahol frissítőkkel várták őket. Itt a SZEGED feliratnál készült egy csoportkép, majd ünnepélyesen átadták az adományt az alapítvány kuratóriumi elnökének, Pintér Sándornak. A nemzetközi cég munkatársai kétmillió forintot gyűjtöttek, amit kiegészített a BP, így sikerült három és félmillió forinttal támogatni a szegedi alapítványt.