Hangulatos szüreti piknik Petőfi-telepen

Szegedi hírek | 2017. szeptember 25. 00:18
Petőfi-telep, szüreti piknik, rendezvény, Szénási Róbert, Szabó Sándor, vi2017-09
Évek óta hagyomány a petőfi-telepi Petőfi Sándor Általános Iskolában, hogy egy szüreti piknik keretében köszöntik az őszt. Idén is több százan vettek részt a jó hangulatú rendezvényen.

Az iskola diákjai, szülők és érdeklődők látogattak el szombat délután a Petőfi Sándor Általános Iskolába, ahol a hagyományos Szüreti Pikniket rendezték meg. Az eseményen részt vett Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Szénási Róbert önkormányzati képviselő is.

A résztvevőket különféle programok várták, lehetett sakkozni, voltak ügyességi játékok, kipróbálhatták a szőlő préselést, valamint zenei programok is szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat.

Szabó Sándor elmondta, Petőfitelepen mindig történik valami, az év minden időszakában vannak olyan programok, amelyek sokakat megmozgatnak. Nagyon jó, összetartó közösség él itt - tette hozzá a képviselő.

Az iskola igazgatónője Winkler Andrea a különféle programok között a legújabb felújításokat mutatta meg a látogatóknak. Szénási Róbert elmondta, ő maga a képviselői alapjából támogatta a munkálatokat, amelyekhez az iskola szülői munkaközössége is  nagyon sokat tett hozzá. Ennek köszönhetően sokkal jobb körülmények várják a gyerekeket az intézményben.