Szerelőversenyt rendeznek a „vizesek” a Széchenyi téren

Rövid hírek | 2017. szeptember 13. 08:17
Magyar Víziközmű Szövetség, Szegedi Vízmű Zrt., Szerelőverseny, Széchenyi tér
A Magyar Víziközmű Szövetség és a Szegedi Vízmű Zrt. szeptember 20–21-én Szegeden rendezi meg a víziközmű szakma egyik legrangosabb eseményét a XVI. Országos Víziközmű Szerelőversenyt. Az esemény gyakorlati helyszíne a Széchenyi tér lesz.

A gyakorlati verseny bepillantást enged a „vizes” szakemberek mindennapi munkájába, megmutatja, hogy milyen kihívásoknak kell megfelelniük nap, mint nap.

Ez a hagyományosan nagy érdeklődéssel kísért kétnapos esemény számos szakember – köztük várhatóan mintegy 25 víziközmű szolgáltató, területi versenyeken nyertes csapatainak versenyzői, vezetői és a vízipari-kereskedelmi szervezetek képviselői – számára bír kiemelt jelentőséggel.

A verseny célja az ivóvízellátás területén dolgozó szakemberek elméleti és gyakorlati felkészültségének megmérettetése, hivatásszeretetének, szakmai elkötelezettségének erősítése, a dolgozók motiválása, a csapvízfogyasztás és a víziközmű ágazat társadalmi elismertségének, presztízsének növelése, továbbá a szakmai kapcsolatok ápolása.

A rendezvény megnyitóját szeptember 20-án, szerdán 13 órakor tartájk a Széchenyi téren.