A Játékok kertjében jubilál a sportfesztivál

Szegedi hírek | 2017. szeptember 6. 19:22
Családi Sport- és Egészségfesztivál, Szegedi Sport és Fürdők Kft., Játékok kertje
Kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatnak vasárnap az újszegedi Játékok kertjében. Lustáknak és kevésbé lustáknak is jó szórakozást ígér a Családi Sport- és Egészségfesztivál, amelyet az idén már tizedik alkalommal rendeznek meg.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében az egész családot megmozgató rendezvényen vehetnek részt az érdeklődők szeptember 10-én, vasárnap délelőtt 9 órától az újszegedi ligetben található Játékok kertjében.

Az immár tizedik, jubileumi alkalommal megrendezésre kerülő, egésznapos sportfesztiválon, természetbarát környezetben játékos feladatok teljesítésére, különleges sporteszközök kipróbálására, látványos sportbemutatók megtekintésére és megismerésére is lehetőség nyílik.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: ezt a családi csapatok 9 és 12 óra között tehetik meg. Az első 350 fesztiválozó a rendezvény emblémázott pólóját veheti át, a résztvevőket a feladatok teljesítését követően frissítővel várják, továbbá délután 2 órakor értékes ajándékokat is kisorsolnak.

A rendezvény ideje alatt különböző ingyenes programokkal színesítik a családok napját: lesz kutyás bemutató, eurobungy trambulin, csúszdás légvár, gyermek játszósátor a legkisebbeknek, póni lovaglás, városlátogató lovaskocsikázás is.

A fesztivál a tervek szerint 17 óráig tart.

Képünk illusztráció, egy korábbi fesztiválon készült

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!