Hétvégén már tétmeccsen lép pályára a SZEOL

Szegedi hírek | 2017. augusztus 9. 16:35
SZEOL SC, labdarúgás, foci, NB 3, vi2017-08, tv
Túl vannak az edzőmérkőzéseken, hétvégén már tétmeccsen lépnek pályára a SZEOL SC játékosai. A labdarúgó NB 3-ban Siha Zsolt tanítványai a Pécs ellen kezdik a szezont, hazai pályán. A Tisza parti együttes felemás felkészülési időszakon van túl.

A bajnoki rajtra készülnek a SZEOL SC labdarúgói. A gyakorlást szolgáló edzőmérkőzések után a hétvégén már a három pont a tét. Felemás nyáron vannak túl a Tisza partiak. Voltak biztató eredmények az edzőmérkőzések során, ugyanakkor akadtak kiábrándító vereségek is. Érdekesség, hogy két leendő Csongrád megyei ellenfelét, a Makót, és a Mórahalmot is megverte a szegedi alakulat.

Az edző, Siha Zsolt elmondta, a felkészülés időszaka a játékosok számára monoton és unalmas lehetett, mivel nincsenek tétmérkőzések. Most a felkészülési időszakban több edzőmérkőzést játszott a csapat.

Talán az egyik legnehezebb feladat vár rögtön a nyitómeccsen Siha Zsolt fiaira. Az a Pécs érkezik a SZVSE pályára, aki tavaly a második helyen végzett az NB 3 közép csoportjában. A néhány évvel ezelőtt még első osztályú Baranya megyeiek nem titkolt célja, hogy feljussanak a másodosztályba, így a favoritt ellen kell pályára lépnie a szegedieknek.

Kéri Tamás több másodosztályú ajánlatot is visszautasított, így a saját nevelésű játékos a Tisza partján kezdi az évadot. Azzal tisztában van ő is, hogy egy jó kezdés, nagy lökés lehet a szezonra. A játékos elmondta, nem az első fordulóban dől el a bajnoki cím, de mindenképpen szeretnének jó rajtot venni és megalapozni a bajnokságot.

A SZEOL SC a SZVSE pályán fogadja a Pécs együttesét, augusztus 13-án, vasárnap, 17 óra 30 perctől. A mérkőzés ingyenesen megtekinthető.