A Reök-palotába mennek az Ének az esőben sztárjai

Szegedi hírek | 2017. július 9. 21:31
Ének az esőben, musical, Szegedi Szabadtéri Játékok, közönségtalálkozó, Reök-palota
Kulisszatitkokról rántják le a leplet a tavalyi Dóm téri musicalsiker, az Ének az esőben új szereplői és az alkotók a Reök-palotában szerdán délután 5 órától.

Ingyenes közönségtalálkozóAz ingyenes közönségtalálkozóra július 12-én, szerdán 17 órától várják az érdeklődőket a Reök-palotába.

Szélesvásznú, látványos produkcióban varázsolják az alkotók a Dóm téri színpadra idén is Hollywood varázslatos, bájos világát: az Ének az esőbent július 14-én, 15-én és 16-án láthatják a nézők. Az előadás a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Budapesti Operettszínház együttműködésében jött létre tavaly, és olyan nagy siker volt, hogy visszakövetelték a nézők.
Filmszalagok, tárcsák alkotják azt a grandiózus stúdióhangulatot, amiben a darab játszódik. A hollywoodi musical visszarepít az álomgyár aranykorába, a romantikus randevúk és titkos csókok világába, a tollas kalapok, szűk tweedszoknyák, végtelen gyöngysorok és szabadesésű zsorzsettruhák, elegáns öltönyök és ballonkabátok rengetegébe.

Többek közt az is kiderül, milyen „megpróbáltatások” vezetnek a különleges színpadi esőztetéshez, a hollywoodi történet ikonikus jelenetében.
A látvány mellett pedig természetesen olyan pazar dalok szolgáltatják a nosztalgikus szórakozást, mint a Singing in the rain vagy a Good Morning.
Idén új szereplőket láthat a szabadtéri közönsége a produkcióban: Don Lockwoodként Adorjáni Bálint, Kathy Seldenként Bordás Barbara, Lina Lamontként pedig Kékkovács Mara csatlakozik a Dóm téri stábhoz.
A REÖK közönségtalálkozóján tőlük, valamint Kerényi Miklós Mátétól (Cosmo Brown), Harangozó Gyula rendezőtől és Somogyi Szilárd társrendezőtől tudhatunk meg kulisszatitkokat.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!