Szakmák Éjszakája zenével és benzingőzzel

Szegedi hírek | 2017. április 18. 13:47
Szakmák Éjszakája, Csonka János Szakgimnázium és Szakközépiskola
A Csonka János Szakgimnázium és Szakközépiskola idén április 21-én tartja a Szakmák Éjszakája nevű rendezvényét. Elsősorban a járműtechnika szerelmeseit és a kamionok iránt érdeklődőket várják pénteken az újszegedi iskolába az este 6 órától kezdődő rendezvényekre.

„Gyere, várunk sok szeretettel, ahol lesz benzingőz és zene!” Ezzel a szlogennel csalogatja az érdeklődőket a Szegedi Szakképzési Centrum Csonka Szakgimnázium és Szakközépiskola a pénteki rendezvényre. Igen széles lesz a választék, hiszen többek között a fuvarozás éllovasa egy estére begördül a Csonkába. Érdemes elmenni tehát, hiszen nemcsak megnézni lehet, de a Scaniába be is lehet ülni. Két tanuló azzal tölti ki az április 21-i estét, hogy bemutatják egy Suzuki motor gyűrűzését. Az érdeklődők e mellett, egy Subaru rally autót is megszemlélhetnek.
Sokszor az emberéletet ment a szakszerű újraélesztés. Aki még ezt nem tudja, ha ellátogat az estre, most megtanulhatja. A gépjárművek digitalizált világának egyik fontos eleme a kódkiolvasás. Ezen az estén erről is bőven kaphat bemutatót és információkat az, aki érdeklődik az autószerelés e speciális területe iránt. Az est folyamán meglátogatják a karosszéria lakatosok műhelyét is az érdeklődők, illetve aki a koncentrációját és kezét tesztelni kívánja, az nevezzen be a légpuskalövő bajnokságra. Ezeken kívül is számos érdekesség és program várja az érdeklődőket a Szakmák Éjszakája szegedi programjain.

Képünk illusztráció

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!