A legjobb munkáltatók közé került a Pick Zrt.

Szegedi hírek | 2017. április 13. 14:53
Pick Zrt., munkahely, legjobb, elismerés, vi2017-04, tv, szgy
Egy kutatás adataiból kiderül, hogy a dolgozók néha még a fizetésnél is előbbre tartják a kiszámítható, hosszú távon tervezhető munkahelyet és azt, ha a foglalkoztató tiszteletben tartja a munka és magánélet arányát. (videóval)

Kategóriájában első helyet szerzett a Pick Zrt. a legvonzóbb munkahelyeket vizsgáló országos felmérésben. A Randstad kutatóintézet munkatársai a munkavállalók véleménye alapján sorolják a cégeket, kilenc szempontot vesznek figyelembe. Megállapították, hogy a munkakeresők elvárásai megváltoztak, ma már nem a jó fizetés az elsődleges szempont egy állás megpályázásánál.

A Pick Zrt. első ízben került a legjobb munkáltatók közé. A cég munkaügyi vezetője szerint az eredmény azt bizonyítja, hogy a fejlesztések és beruházások mellett fontos, hogy a munkavállalók körülményeit és lehetőségeit is folyamatosan javítsák. 

A Pick Szegeden 1500 főt dolgoztat, a fizikai munkások bére jelenleg átlagosan 180.000 forint körül van. Mindenki kap béren kívüli juttatásokat is, a korábbinál többféle lehetőség közül választhatnak az alkalmazottak. 

A fotó illusztráció