Parázsfuvolácska a koraszülöttekért

Rövid hírek | 2017. február 18. 21:56
Korábban Érkeztem Alapítvány, rendezvény, Parázsfuvolácska, Szegedi Nemzeti Színház, vi2017-02, szgy
A Korábban Érkeztem Alapítvány, a "mindenév farsangján" megrendezett sikeres színházi programjának folytatásaként újra a gyermeknek és családoknak szóló vidám interaktív színielőadást szervez. Idén február 25-én, szombaton 11 órakor a Parázsfuvolácska kerül színre két felvonásban a Szegedi Nemzeti Színházban.

A jegyek megvásárolhatók a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodájában (6720 Szeged, Stefánia 6. ) A Korábban Érkeztem Alapítvány kuratóriumi tagja, - a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója - Gyüdi Sándor a következőképp foglalta össze a színdarabot: „A közönség Sarastro Cirkuszában izgulhatja végig Tamino és Pamina, illetve Papageno és Papagena egymásra találásának történetét, Lackfi János szellemes szövegével, a legkisebbek számára is követhető módon. Bohócok, akrobaták, légtornászok, késdobálók, tűznyelők, varázslókés Mozart halhatatlan muzsikája…” 

A színpad cirkuszi kavalkádjában felizzik a gyűlöltség, de végül a szeretet tüze lángol fel, úgy árad a varázslat a nézőtérre, és éleszt parazsat, melegséget a nézők szívében.“ Azok a gyerekek, akik február 25-én hoznak magukkal bármilyen jelmezt, a Parázsfuvolácska előadásának végén egy próbateremben gyorsan magukra ölthetik, majd valamennyien a színpadra mehetnek, ahol egyenként fénykép készül róluk – igazi színpadon, igazi díszletek között!