Aktívabban akarnak lenni a kamarai klubok

Rövid hírek | 2017. február 1. 19:03
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, klubok, vi2017-02, tv
Hat klub működik a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara égisze alatt. Ezek szerepét kívánják erősíteni 2017-ben, hiszen az azonos érdeklődési körű vagy hasonló területen működő vállalkozók versenyképességét növelheti, ha friss, aktuális információkhoz jutnak és egymással is megismerkednek, kapcsolatokat építenek. (videóval)

Aktívabb lesz a klubélet a kereskedelmi és iparkamaránál. A megyei szervezetnél jelenleg hat csoport működik: reklám és kommunikáció, számvitel, humán, női vezetői, ipari és innovációs, valamint informatikai klub.

Pataki Andrea, a kamara szolgáltatási alelnöke elmondta ebben az évben sokkal több klub rendezvényt kívánnak szervezni, átlagosan havonta, másfél havonta lesznek programok.

A reklám és kommunikáció klub idei első rendezvényén nyomdai és grafikai ismereteket szerezhettek a résztvevők, amelyeket jól tudnak majd hasznosítani, ha reklám- vagy szóróanyagot szeretnének gyártatni saját vállalkozásuk népszerűsítésre.

Az előadó, Barta Tamás, a Print and Production Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, olyan ismeretekket kíván átadni, amelyknek köszönhetően sokkal pontosabban tudják igényeiket, elképzeléseiket és megrendeléseiket megfogalmazni a vállalkozók.

A mai előadást már holnap követi a számviteli klub rendezvénye, amelyre már több mint százan regisztráltak. A téma a 2016. évi egyéni vállalkozókat érintő bevallások, valamint a 2017-ben várható főbb változások lesznek.