Pályázat: „Ön választ, mi segítünk”

Szegedi hírek | 2017. január 10. 13:59
Tesco Magyarország, pályázat
„Ön választ, mi segítünk” címmel idén is elindítja a helyi közösségeket támogató pályázatát a Tesco Magyarország. A programban 63 civil szervezetnek összesen 25 millió 200 ezer forintot adományoznak. Tavaly a legtöbb szavazatot a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány kapta.

Jelentkezés az interneten

Az idei pályázatra a www.tesco.hu/kozosseg oldalon jelentkezhetnek a civil szervezetek. Itt lehet letölteni a pályázati adatlapot és a részletes feltételeket is itt találják az érdeklődők.

A civil szervezetek az interneten pályázhatnak, 2017. január 2. és 31. között lehet. A pályamunkát a pályázati adatlap megfelelő kitöltésével nyújthatják be. A pályázati adatlapot az érdeklők a www.tesco.hu/kozosseg oldalon érik el. Pályázni három kategóriában lehet: a lakókörnyezet megszépítésére irányuló kezdeményezések, oktatás, képességfejlesztés gyermekek, fiatalok számára, egészséges életmód, egészségmegőrzés. A pályázati adatlapon meg kell jelölni, hogy a három közül melyik kategóriában kívánnak pályázni.

A Tesco Magyarország első ízben tavaly hirdette meg „Ön választ, mi segítünk” címmel pályázati programját. Az eredmények minden képzeletet felülmúltak. Több száz ötlettel jelentkeztek a pályázók, amelyeket a közösségek a közösségeknek dolgoztak ki, hogy még jobbá és szebbé tegyék napjaikat.

Az áruházlánc országosan 62 civil szervezet közösségépítő projektjét támogatja tavaly egyenként 400 ezer forinttal. A pályázat nyerteseit az áruházlánc vásárlói választották ki több mint 2 millió 700 ezer leadott szavazattal. A legtöbb szavazatot a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány, a budapesti Életjel Alapítvány és a Suhanj! Alapítvány szerezte.

Fotó: www.tesco.hu/kozosseg

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!