Operett gálával köszöntik az újévet a Nemzetiben

Szegedi hírek | 2017. január 9. 12:58
újévi operett gála, színház, Koós János
Ötödik alkalommal érkezik Szegedre az Újévi Operett Gála, amelynek január 14-i két előadásán Koós János lesz a főszereplő. A nagyszínházi gálán felcsendülnek többek között A víg özvegy, a Csárdáskirálynő és a Marica grófnő ismert dalai.

Az idén megújulva készül a Szegeden már hagyományossá vált újévi operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Oszvald Marikát hosszú évek után  az idén a humor nagyágyúja, Koós János  váltja Magyarország leglátványosabb operett showjában.

A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a szegedi közönség, hisz minden januárban városunkban látható  az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában,  Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva.

A hagyományossá vált operett gála, amely 2017-ben csak januárban lesz látható Szegeden,  sztárja  Koós János lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjával.

A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében a szegedi újévi koncerten.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!