Hirdetés
Hirdetés

Önfelfedező program indul a Somogyiban

Rövid hírek | 2017. január 5. 13:20
Somogyi-könyvtár, önfelfedező program, Dobó Mariann
Nyolc alkalmas önfelfedező program indul Helló, ki vagy? címmel január 19-én csütörtök délután 5 órakor a Somogyi-könyvtárban.

Az első emeleti Zeneszobában megrendezésre kerülő programot a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft., valamint a Biztos Holnap Szociális és Kulturális Alapítvány szervezi. A klubot Dobó Mariann személyi és életvezetési tanácsadó, pszichológus mentor vezeti.

Az első alkalom témája: Mi miatt izgalmas az önfelfedezés? Dobó Mariann az első találkozón azt a pesszimista gondolkodást, szemléletet szeretné „áttörni”, ami miatt néhányan elfordultak az önismerettel foglalkozó előadásoktól, tréningektől. Természetesen érthető, hogy vannak, akik úgy döntöttek, hogy visszahúzódva élik inkább az életüket, hiszen eddig azt tapasztalták, hogy az önismeret csak a hibák feltárásából állhat. Az önfelfedező utazást azonban izgalmassá is lehet tenni. Nagyon sok pozitív pszichológiát képviselő, életvezetéssel foglalkozó szakember véli úgy, hogy az énerőnk megerősítése, a viselkedés megértése a legfontosabb feladatuk, egy olyan fajta útmutatással együtt, amely eredményeképpen az egyén megtalálhatja a legbelső erőforrásait, tehetségét, és még azt is, hogy értékeinek megfelelően milyen életpálya illik hozzá a legjobban. A felismerések, megértések, és az ezeket követő cselekvések által képessé válhat az ember arra, hogy boldogabbá tegye az életét.
 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés