A hét végén Menyegzőt rendeznek az IH-ban

Szegedi hírek | 2017. január 4. 09:57
IH Rendezvényközpont, Menyegző, esküvői kiállítás
Tizenkettedik alkalommal rendeznek Menyegző Esküvői Kiállítást az IH Rendezvényközpontban a hét végén. Január 7-én és 8-án két szinten több mint ezer négyzetméteren mutatják be térségünk esküvőszervezéssel kapcsolatos kínálatát.

Az idén már az év első napjaiban találkozhatnak a házasodni vágyók a Menyegző Esküvői Kiállítással, aminek ezúttal is az IH Rendezvényközpont ad otthont. A szervezők a korábbi gyakorlattal ellentétben néhány éve azért nem februárban tartják a rendezvényt, mert tapasztalataik szerint a karácsonyi időszakban nagyon sok lánykérés történik, a jegyesek pedig igyekeznek minél hamarabb letudni a legfontosabb dolgok megszervezését.

Az érdeklődők az idén is megismerhetik a szegedi és a környékbeli teljes esküvői kínálatot: többek között menyasszonyi szalonok, anyakönyvvezetők, helyszínek, fotósok, videósok, dekorosok, virágosok, meghívósok és cukrászdák mutatkoznak be.

A kiállítás ez alkalommal is átfogó képet kíván adni a Csongrád és a környező megyék esküvővel kapcsolatos lehetőségeiről. A kiállítók között azonban nem csupán szegedi, hanem budapesti és a környező városokból érkező cégek, vállalkozások is szerepelnek.

A rendezvényre a helyszínen lehet megváltani az ezer forintos belépőt.

A Menyegző kiállítás ünnepélyes megnyitójára január 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor kerül sor. A kétnapos rendezvényen délelőtt 10-től este 6 óráig várják a látogatókat.

Képünk illusztráció

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!