Babamentőket segítenek az áramszolgáltatók

Szegedi hírek | 2016. március 7. 15:40
EDF Démász Zrt., Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány
A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára ajánlották fel karácsonyi évbúcsúztató rendezvényük bevételét az EDF Démász Ügyfélkapcsolati Központjának dolgozói. A cég megduplázta a munkatársak felajánlását.

„Az EDF Démász felelős régiós nagyvállalatként mindig fontosnak tartotta a társadalmi szerepvállalást a méltó ügyek mellett. Támogatáspolitikánkban az egészségmegőrzés kiemelten szerepel. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ezt a szellemiséget dolgozóink is magukénak vallják. Egyéni kezdeményezést követően munkatársaink már ötödik éve szervezik meg a Cipősdoboz akciót karácsony előtt és visznek ajándékot a régió családsegítő intézményeibe. Az elmúlt négy évben jószívű munkatársaink jóvoltából került ajándék a fenyőfa alá több Bács-
Kiskun, Békés és Csongrád megyei település családokat és gyermekeket befogadó átmeneti otthonaiba.
És ugyanez a segíteni akarás vezérelte az EDF Démász Zrt. Ügyfélkapcsolati Központja dolgozóit is, amikor a karácsonyi ünnepségükön összegyűlt 52 ezer forintos bevételt adományként ajánlották fel a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány számára. Társaságunk szívesen áll minden példaértékű emberi erőfeszítés mellé, ezért a munkatársak által összegyűjtött összegen túl, további 100 ezer forintot adományoz az alapítványnak. A felajánlást Pintér Sándor professzornak, kuratóriumi elnöknek az EDF Démász ügyfélszolgálati munkatársai személyesen adták át március 7-én, hétfőn a Gyermekklinikán, ahol maguk is találkoztak a koraszülött mentésben részt vállaló önkéntesekkel és megnézhették a legkisebbek ellátást segítő mentőautót is.” – olvasható az áramszolgáltató közleményében.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!