Hirdetés

Süvegesék Petőfi-telepen a hűségről mesélnek

Szegedi hírek | 2016. február 7. 16:02
Süveges Gergő, Somogyi-könyvtár, A házasság hete
Házasságról, szerelemről, hűségről osztja meg gondolatait és tapasztalatait az érdeklődőkkel Süveges Gergő és felesége a Petőfi-telepi fiókkönyvtárában február 8-án, hétfőn este fél 6-tól.

A népszerű újságíró, televíziós műsorvezető és gyógypedagógus felesége, Süvegesné Rudan Margit népszerűsítették 2010-ben A házasság hete című országos rendezvénysorozatot.
Párkapcsolatukról, a házastársi és családi összetartozásról, gyermeknevelésről vallott nézeteiket meghitt hangulatú közönségtalálkozókon, valamint az elektronikus és írott sajtóban megjelent interjúkban fogalmazták meg.
Meggyőződésük szerint a hűség, felelősségvállalás és elköteleződés alapvető értékek. Úgy vélik, a boldog házasságnak nincsenek különösebb titkai, „csupán” féltett kincsként meg kell őrizni a közösen megteremtett harmóniát. „Nap mint nap dolgozunk azon, hogy a kapcsolatunk élő maradjon” – vallják.
A négy gyermeket nevelő Süveges házaspár egy közös interjúban így fogalmazott: „...eddig azt tapasztaltuk, hogy az út, amelyen mi is járunk, boldogságra vezet.”
A Petőfi-telepi fiókkönyvtár rendezvénye az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet közreműködésével kiírt, Családbarát ország 2015 című pályázat révén valósul meg. Az „...és boldogan élnek, míg meg nem halnak” elnevezésű pályázati programsorozat célja, hogy alkalmat teremtsen tartalmas családi együttlétekre, szülők és gyerekek lelki egészségének megőrzésére, a család belső harmóniájának erősítésére.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!