Hirdetés
Hirdetés

Rengeteg adomány gyűlt össze a Napos Oldalnak

Szegedi hírek | 2015. december 22. 23:40
rászorulók, adománygyűjtés, Napos Oldal Alapítvány, Szegedi Városkép és Piac Kft., Szeged Első Lions Club, Rádió 88, vi12, tv
Sikeresen zárult a Szegedi Városkép és Piac Kft., a Szeged Első Lions Club és a Rádió 88 közös karácsonyi adománygyűjtési akciója. A felajánlásokból több mázsa élelmiszer gyűlt össze, amelyet háromszázezer forinttal együtt a sérült fiatalokkal foglalkozó Napos Oldal Alapítványnak adtak át. (videóval)

A Klug Péter Iskola Gondolatjel csoportja és a Napos Oldal Alapítvány támogatottjai adták elő műsorukat a halmozottan sérültek karácsonyi ünnepségén. Az ajándékokról a Szegedi Városkép és Piac Kft., a Szeged Első Lions Club és a Rádió 88. gondoskodott. December 20-ig gyűjtötték a Mars téren a tartós élelmiszert, a játékokat és az egyéb felajánlásokat. Végül több mázsa ajándék került a fa alá és 300.000 forint pénzbeli támogatás.

Németh István, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője elmondta, nagyon sokan csatlakoztak a kezdeményezésükhöz és vitték el adományukat a Mars térre. Az igazgató kiemelte, nagyon jó helyre kerültek az adományok.

A helyszínen 50 csomagot osztottak ki, a súlyosabb betegeknek pedig házhoz vitték az ajándékot. Az est végén közös vendégséget is tartottak, ahol mindenki kedvére válogathatott az édességek közül.

Holczné Takács Katalin, a Napos Oldal Sérült Emberekért Alapítvány elnöke elmondta, azok, akiken segítenek majdnem valamennyien halmozottan sérült fiatalok. Ők sokkal kevesebb ajándékot kapnak és a családi légkör a legtöbbjüknél hiányzik, így ez a segítség nagyon sokat számít nekik.

Az akció sikerét és a sérült emberek örömét látva úgy döntöttek az adománygyűjtést indító szervezetek, hogy jövőre is megpróbálnak segíteni a Napos Oldal Alapítvány által gondozott sérülteknek.

 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés