Hirdetés

Videotanár: szorgalmasak a megye diákjai

Szegedi hírek | 2015. november 5. 13:23
videotanár, verseny
Csongrád megye diákjai még az őszi szünetben is aktívak voltak a Videótanár országos tanulmányi versenyén, ezzel az ötödik helyen állnak szorgalomból.

A versenyben résztvevők aránya (Top 5)Budapest 21,9 %

Pest 11,8 %

Borsod-Abaúj-Zemplén 5,7 %

Hajdú-Bihar 5,4 %

Csongrád 5,3 %

Az ország legnagyobb online versenyén, amelyen indulása óta közel 3200-an versenyeztek már, Csongrád megye diákjai immár az ötödik legszorgalmasabbak, ami különösen szép teljesítmény épp az őszi szünet hétvégéjén, amikor is a versenyzők 19 ezer 600 kvíz kérdésre válaszoltak összesen.
Érdekesség, hogy nemcsak Magyarországról, hanem Szlovákiából, Erdélyből, Angliából, Ukrajnából és Hollandiából is érkeznek tanulók a Videótanár virtuális iskolájába.
Az ország eddigi legnagyobb online tanulmányi versenyébe folyamatosan bekapcsolódhat bármely felső tagozatos általános iskolás diák a Videótanár weboldalon. A verseny résztvevői minden hétvégén témazáró dolgozatokat írnak, a hónap végén pedig kitölthetnek egy nagyobb anyagot átfogó feladatsort, a Maratont. A témazárókat kitöltő legjobbak ajándékokra beváltható zsetonokat, a Maraton győztesei pedig értékes nyereményeket kapnak.

Képünk illusztráció.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

 

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés