Hirdetés
Hirdetés

Alkotó hivatalnokok tárlata a torony alatt

Szegedi hírek | 2015. június 30. 16:45
kiállítás
Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
Alkotó hivatalnokok címmel fotókból, festményekből, grafikákból, gyöngyből készült ékszerekből és makettekből nyílt kiállítás a Köztisztviselők napja alkalmából a városháza folyosóján.

A tavaly a hagyományteremtés szándékával útjára indított kiállításon az idén 12 városházi dolgozó 42 alkotása látható a városháza folyosóján. A polgármesteri hivatal dolgozói munkáikkal most is bizonyságát adják annak, hogy a hivatali munka mellett milyen sokrétű kreativitás jellemzi őket.

Az augusztus 3-áig látható tárlatot Kardos János, a művelődési osztály vezetője nyitotta meg, aki elmondta, a tárlatot végigjárva látszik, hogy kézzel, ésszel, értelemmel és érzelemmel születtek a kollégái alkotásai.

Az osztályvezető ezt követően Herédi Edit aljegyzővel apró ajándékokat adott át a kiállító alkotóknak, akik közül Lévay Éva Anita rajzokkal, Kovács Béla festményekkel jelentkezett az idei tárlaton. A városüzemeltetési irodáról Tóth Kamilla, a személyzetiről pedig Katona Adrienn fotókkal mutatkozik be, Vojnárné Lippai Csilla gyöngyfűzéseit hozta el a tárlat vitrinjeibe. Tavaly már bemutatkozott a jegyzői irodáról Karacs János, aki most ismét egy aprólékosan kidolgozott diorámával ejti ámulatba kollégáit és a kiállítás iránt érdeklődő szegedieket.

A tárlatnyitót követően a részt vevők megkoszorúzták az épület földszintjén az I. világháborúban hősi halált halt köztisztviselők emléktábláját.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés