Hirdetés

Pizsamában nyitja idei évadát a Pinceszínház

Szegedi hírek | 2014. szeptember 18. 11:01
Szegedi Pinceszínház, évad
A Hatan pizsamában című vígjátékkal nyitja 2014–15-ös évadát a Szegedi Pinceszínház. A tavaly már bemutatott Marc Camoletti darabot szeptember 27-én este fél 8-tól tekinthetik meg az érdeklődők. Az évad első bemutatóját – Janik László Reggel/este című darabját – november 7-én láthatja a szegedi közönség.

Felhőtlen szórakozást ígér az idei évad első előadása, Hatan pizsamában című vígjáték. A szerző, Marc Camoletti zseniálisan keveri a szálakat. Ebből egy igazi vérbő, fergeteges komédia alakul ki, amely remek színészi játékra ad lehetőséget, ezáltal a nézők a színészekkel élvezhetik a játékot – írja közleményében a Szegedi Pinceszínház.

Az évad első bemutatója november 7-ei premierdátummal Janik László Reggel/este című darabjának ősbemutatója, amely egy megrendítő belső utazásról szól, amely során a való világ fogódzóit hol elutasító, hol egyszerűen elszalasztó férfi hogy vergődik a képzelete festette díszletek között. 

Évközben a Pinceszínház az Impro Művészeti és Oktatási Egyesület által fenntartott Kelemen László Színitanoda növendékei számára biztosít rendszeres gyakorlati és játszóhelyet, valamint az egyesület által szervezett Musical, illetve Társulati kurzusnak is helyszínt biztosít.

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés